Buitenland: Atlético Madrid en Tottenham pakken volle pond

22 september 2018, 21:11

Atlético Madrid en Tottenham Hotspur hebben zaterdag geen fout gemaakt in hun competitieduels. De Spanjaarden wonnen op visite bij Getafe met 0-2, terwijl Tottenham tegen Brighton & Hove Albion in een 1-2 eindstand uitmondde.

Getafe was met zeven punten uit vier duels goed begonnen aan de competitie, maar was zaterdag een maatje te klein voor de titelkandidaat. Thomas Lemar nam beide goals voor zijn rekening tegen de stadgenoot. In de eerste helft schoot de Fransman heerlijk raak met een pegel van afstand die via de lat en de keeper over de doellijn ging. Ook na rust was Lemar trefzeker. Na een rappe counter schoof de buitenspeler simpel de 0-2 in de goal. Dat Ivan Alejo vervolgens een rode kaart kreeg, betekende dat Getafe een slotakkoord niet van de grond kreeg. Atlético komt door de winst op acht punten uit vijf duels en staat vijfde.

Tottenham wint simpel

De uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion heeft voor Tottenham Hotspur geen problemen opgeleverd. Er was enige kritiek op de topclub na het verlies tegen Liverpool en de nederlaag tegen Internazionale, maar zaterdag hebben de Londenaren van zich af gebeten. Een rake penalty van Harry Kane en een treffer van Erik Lamela hielpen Tottenham aan een 1-2 voorsprong. Anthony Knockaert deed vervolgens nog wat terug namens Brighton, maar dat was niet veel meer dan een eretreffer. Davy Pröpper speelde de hele wedstrijd, terwijl Alireza Jahanbakhsh en Jürgen Locadia invielen. Michel Vorm stond wegens een knieblessure niet op het wedstrijdformulier. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen