Snelste speler op FIFA daagt Bolt uit: "Win race altijd van Bolt"

22 september 2018, 16:49

Het einde van september nadert en met de dag komt de release van FIFA 19 dichterbij. Ook in het 'echte' voetbalwereldje wordt reikhalzend uitgekeken naar het nieuwe voetbalspel. Adama Traoré, aanvaller van Wolverhampton, is in zijn nopjes. Hij is namelijk de snelste speler in het spel en denkt dat hij al dribbelend in het echt ook sneller is dan Usain Bolt.

"Het is leuk om bekend te staan als de snelste speler van het veld", vertelt Traoré in gesprek met The Sun. Traoré heeft met speles als Kylian Mbappé natuurlijk de nodige concurrentie, maar aangezien Usain Bolt in Australië bezig is om een voetballoopbaan te beginnen, is de uitverkiezing van Traoré nog wat opvallender.

Hij denkt dat hij best een sprintduel van de voormalig Olympisch sprintkampioen zou kunnen winnen. "Usain had geen bal aan zijn voeten toen hij zijn gouden medailles won." Zonder bal wee Traoré ook wel dat Bolt sneller is, maar met de bal aan de voet wil hij het nog wel eens zien. "Maar op gras, over dertig meter met een bal aan mijn voet? Dan win ik de race áltijd van Bolt. Het is totaal anders als je dribbelt met bal. Het vergt twee compleet andere technieken."

Wie weet komt het ooit tot een duel tussen de oud-topsprinter en de vleugelflitser, die ooit al eens een sprint van 38 kilometer per uur trok.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen