Padt beleeft weinig plezier bij hekkensluiter FC Groningen

22 september 2018, 14:56

Sergio Padt beleeft bij FC Groningen vooralsnog een draak van een seizoensstart. De doelman, die wel tegen het Nederlands elftal aan zit, vertelt in gesprek met FC Afkicken over de eerste weken van het seizoen. "Bij mij is alles van het resultaat afhankelijk."

Naar eigen zeggen valt er momenteel veilig te lachen in huize Padt. "Als je presteert, heb je automatisch plezier. Als je verliest, kom je maandag met een kutgevoel naar de club. Bij mij is alles van het resultaat afhankelijk. Tot nog toe heb ik nog niet veel plezier gehad."

Met drie punten uit vijf wedstrijden is FC Groningen de hekkensluiter van de Eredivisie. En dat terwijl er voorafgaand aan het seizoen werd geroepen dat Groningen de play-offs voor de Europa League zou kunnen halen. "Wij staan nu niet op de plek waar wij gaan eindigen", vindt ook Padt. "De jonge jongens gaan zich verder ontwikkelen en dan zijn we tot mooie dingen in staat."

De verwachtingen bij Groningen zorgen bij Padt niet voor extra druk. "Het zit geen seconde in mijn hoofd dat ik perse de play-offs moet halen. We moeten vooral punten halen." Zondag kan dat gebeuren in de thuiswedstrijd tegen AZ.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen