Van 't Schip over kritiek bij PEC: "Kan er weinig mee"

Van 't Schip over kritiek bij PEC:  "Kan er weinig mee"

22 september 2018 – Met vier nederlagen uit de eerste vijf wedstrijden staat PEC Zwolle teleurstellend op de zestiende plaats in de Eredivisie. Trainer John van 't Schip weet dat hij het mikpunt van kritiek is, maar laat weten ook weinig te kunnen met de dingen die hij leest of hoort. "Het belangrijkste is om jezelf te blijven."Dat vertelt de oefenmeester in een gesprek met De Stentor. "Het enige wat ik kan controleren, is dat wat ik op het veld doe." Desondanks heeft bij begrip voor de mensen die zeggen en schrijven dat het minder gaat. "Maar ik kan er weinig mee."

"Alles van buiten is te begrijpen, maar daar heb je geen grip op", vervolgt de trainer. Hij gelooft niet dat het zin heeft om plots rare fratsen uit te halen. "Het belangrijkste is om bij jezelf te blijven en datgene te doen waar je vertrouwen in hebt."

Tegen FC Emmen moet PEC zorgden voor de broodnodige overwinning. Anders dreigt de rode lantaarn. Middenvelder Rick Dekker liet eerder al weten dat er punten gepakt moeten worden. De wedstrijd tegen Emmen begint zondag om 14.30 uur.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 1 oktober 2020

  2. woensdag 30 september 2020