TOP treurt: "Eerste wat ik hoorde waren ambulances"

22 september 2018, 11:06

In Oss ging het de laatste dagen niet over voetbal. Donderdag werd de stad – net als de rest van Nederland – opgeschrikt door een vreselijk spoordrama waarbij vier jonge kinderen het leven lieten. Tijdens TOP Oss – Sparta Rotterdam werd er uitgebreid stilgestaan bij het drama. "Ik denk dat we elkaar daarin heel goed hielpen."

TOP Oss-speler Ragnar Oratmangoen vertelt in gesprek met Omroep Brabant hoe hij meekreeg wat er allemaal gebeurde in Oss. Hij werd rond het tijdsstip van het ongeluk wakker. "Het eerste wat ik hoorde waren de ambulances en brandweerwagens", vertelt hij. "Onderweg naar de club krijg je het al een beetje mee en gedurende de dag besef je eigenlijk pas hoe ernstig het ongeluk eigenlijk is."

Voorafgaand aan het duel werd op indrukwekkende wijze een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van het ongeluk. Oratmangoen is het daarmee eens. "Ik denk dat we elkaar daarin heel goed hielpen. Na die minuut stilte zijn we als spelers even bij elkaar gekomen om de boel op scherp te stellen. We wilden die wedstrijd natuurlijk wel winnen."

Lees ook: TOP Oss en Sparta Rotterdam staan stil bij spoordrama

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen