Transferweekje: Real wil De Jong, Wenger kan naar Milan

22 september 2018, 12:27   Bijgewerkt: 22 september 2018, 14:27

De transfermarkt is gesloten, maar de geruchtenmolen draait altijd. Ook de afgelopen week werd er weer veel in de wandelgangen gefluisterd, waarbij de namen van enkele topspelers opvallend vaak werden genoemd. Kunnen we over een paar maanden spektakel verwachten op de transfermarkt? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Fortuna zoekt aanvaller?

Het was afgelopen week een opvallend gerucht: Fortuna Sittard hengelde naar de diensten van oud-PSV'er Balázs Dzsudzsák. Assistent-trainer Kevin Hofland bevestigde dat de naam van de Hongaar als mogelijke versterking voorbij was gekomen in Zuid-Limburg. Tot een daadwerkelijke transfer kwam het niet, want Dzsudzsák tekende een contract in het Midden-Oosten. Het valt nog te bezien of ze in Sittard nog een gratis spits op de kop weten te tikken. Vooralsnog maakten de Fortunezen er zeven in een handvol Eredivisie-duels, dus een extra optie voorin is misschien geen overbodige luxe. Tip van de redactie: Ruud Boymans heeft nog altijd geen club.

Van de Beek kan Kluivert achterna

Het juichen na zijn 2-0 tegen AEK Athene zei eigenlijk genoeg. Donny van de Beek is niet blij met zijn reservebeurten bij Ajax. De middenvelder moest nu zelfs Carel Eiting voor zich dulden, want dat talent kreeg bij afwezigheid van Matthijs de Ligt de kans in de basis tegen AEK. Van de Beek viel in en scoorde, maar juichte daar niet bepaald uitbundig. Volgens Calciomercato kan de middenvelder naar Italië. Twee clubs hebben hem op de korrel: AS Roma, waar oud-teamgenoot Justin Kluivert onder contract staat, en AC Milan.

Bergwijn en Depay op Milan-lijstje

Calciomercato blijft met Nederlanders strooien. Volgens het medium is AC Milan geïnteresseerd in een tweetal Oranje-buitenspelers. Jeugdinternational Steven Bergwijn staat op het lijstje in Milaan, dat haastig op zoek lijkt naar een nieuwe buitenspeler. Bergwijn maakt al wekenlang een goede indruk en zijn optreden tegen BATE Borisov heeft naar verluidt de interesse van buitenlandse clubs gewerkt. Ook Memphis Depay zou interesse genieten van Milan. De oud-PSV'er liet eerder al ontvallen dat het na dit seizoen wel genoeg is bij Olympique Lyon.

Real reserveert miljoenen voor De Jong

De Frenkie de Jong-hype duurt voort. Nadat de 21-jarige international al geregeld op Spaanse voorpagina's stond vanwege de interesse van FC Barcelona, meldt het Spaanse Don Balon dat eeuwige rivaal Real Madrid de Nederlander voor de neus van de Catalanen wil wegkapen. Als we de geruchten moeten geloven, heeft Real tachtig (!) miljoen euro klaarstaan om De Jong binnen te halen. Mocht De Koninklijke daadwerkelijk dat bedrag ophoesten, wordt De Jong met afstand de duurste Ajacied aller tijd. Davinson Sánchez verbrak de vorige zomer het transferrecord door voor 42 miljoen euro naar Tottenham Hotspur te verkassen.

Wenger kan comeback maken in Italië

Onder het mom 'hoe minder de resultaten, hoe meer geruchten' sluiten we Transferweekje af met AC Milan. Volgens The Sun kan Arsène Wenger zijn trainerscarrière nieuw leven inblazen bij Milan. De Italianen haalden onlangs directeur Ivan Gazidis op bij The Gunners en gezien de slechte resultaten onder leiding van Gennaro Gattuso lijkt een reünie in de maak. De Franse manager vertrok deze zomer na 22 jaar als manager van Arsenal en zit sindsdien zonder werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen