Palmer-Brown denkt verder en overweegt sportpsychologie

22 september 2018, 09:53

Erik Palmer-Brown heeft grootse toekomstplannen. De verdediger van NAC, die gehuurd wordt van Manchester City, wil op en naast het veld de mooiste dingen bereiken. Hij wil een inspiratie zijn voor anderen. "Kinderen een shirt zien dragen met mijn naam erop."

In gesprek met BN DeStem laat Palmer-Brown zich uit over zijn levenswijze. De 21-jarige Amerikaan geeft toe veel alleen te zijn in Breda. "Ik mis de dagelijkse routine; de omgang met vrienden en familie. Ik mis mijn honden Lily en Tucker. Terwijl ik hier met jou praat, wordt op zeven uur vliegen iedereen net pas wakker. Als ik naar bed ga, zijn zij net klaar met werken."

Zondag staat met het zijn club op het kunstgrasveld van VVV-Venlo, maar over een aantal jaar wil Palmer-Brown schitteren op het hoogste niveau. Hij wil het WK van 2026 halen, dat onder meer door de Verenigde Staten wordt georganiseerd. "En kinderen een shirt zien dragen met mijn naam erop." Momenteel heeft hij twee VS-interlands gespeeld, waarvan een als invaller in de uitzwaaiwedstrijd van Frankrijk. "Een maand later werden ze wereldkampioen, terwijl wij ze op 1-1 hielden. In 2026 moeten we in eigen huis een goed figuur slaan."

Naast het veld wil Palmer-Brown ook anderen helpen. Hij overweegt een studie sportpsychologie. "Ik wil atleten bijstaan die worstelen met hun gedachten en gevoelens zo ver van huis. Ik voel me een beter persoon als ik een luisterend ook bied en de tijd neem om anderen te helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen