BILD: Younes tekende eerder dit jaar contract Wolfsburg

22 september 2018, 09:28

Wederom is het onrustig rondom Amin Younes. De oud-Ajacied kende een roerig half jaar, speelt vooralsnog door blessureleed geen seconde bij Napoli en nu heeft zijn voormalig zaakwaarnemer onthult dat Younes eerder dit jaar een contract tekende bij VfL Wolfsburg, terwijl Younes dat eerder ontkende.

Sedat Duraki was jarenlang de zaakwaarnemer van de Duitser. Volgens hem was Younes op papier speler van Wolfsburg. Dat verklaart hij in gesprek met BILD. "Amin heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij VfL Wolfsburg, dat is honderd procent zeker." Eerder liet Younes in verschillende media weten dat daar niets van waar was. "Over de inhoud kan ik weinig zeggen, maar ik heb nergens een contract getekend."

Duraki en Younes gingen onlangs uit elkaar. De eerstgenoemde is in het Duitse blad kritisch op Younes. "Amin moet zich niet als slachtoffer opstellen. Hij is geen slachtoffer van zaakwaarnemers. Hij zit fout."

Een winters vertrek naar Napoli leek eerder dit jaar in de maak, maar die transfer ketste om onduidelijke redenen af. Nu is Younes toch speler in Napels, als houdt blessureleed hem vooralsnog aan de kant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen