Berghuis gelooft in titel en looft Utrecht-coach Advocaat

22 september 2018, 08:46

Volgens Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis is de titelrace van Feyenoord nog niet ten einde. De vleugelaanvaller meent dat het Europese programma van Ajax en PSV beide clubs nog parten kan spelen. "We spelen sowieso nog twee keer tegen beide ploegen."

Berghuis, die de vorige competitiewedstrijd tegen AZ zijn eerste goal van het seizoen maakte, denkt dat de Champions League-wedstrijden intensief zijn voor PSV en Ajax en mede daardoor weet hij dat Feyenoord nog lang niet kansloos is voor de titel. "We spelen sowieso nog twee keer tegen beide ploegen. Misschien krijgen ze last van de belasting in Europa. Het seizoen is nog lang."

Feyenoord zelf speelt juist geen Europees voetbal na het debacle tegen AS Trencín en dat steekt bij Berghuis. Hij geeft tegen Algemeen Dagblad aan dat hij dolgraag in Europa minuten had gemaakt. "Als dat mislukt op een dramatische manier, kun je niet vervolgens roepen dat wij nu over een mooi voordeel beschikken."

Zondag staan Berghuis en co tegenover FC Utrecht, dat voor het eerst getraind wordt door Dick Advocaat. Berghuis is vol lof over de oudgediende. "Het is toch mooi dat hij weer terug is als trainer? Die man is zó gedreven, die kan helemaal niet stoppen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen