Gisteren gemist: emotie in Oss, Heracles wint weer en Boadu

22 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 21 september 2018, 23:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 21 september.

Averij Sparta in aangeslagen Oss, ook Cambuur morst

Sc Cambuur is er vrijdagavond in Utrecht niet in geslaagd om drie punten binnen te slepen. De club uit Leeuwarden kwam niet verder dan 0-0. Daardoor is het de koppositie kwijt, want Go Ahead Eagles wist wel te winnen in Deventer van Jong Ajax. Verder waren Roda JC en Sparta de verliezers van deze speelronde, zij speelden 0-0 tegen respectievelijk hekkensluiter FC Eindhoven en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338851/indrukwekkend-top-oss-en-sparta-staan-stil-bij-spoordrama/,_blank,het aangeslagen FC Oss]. NEC gaf net als vorige week weer een voorsprong uit handen, maar zegevierde wel bij Helmond 2-3. Go Ahead Eagles is door een 2-1 overwinning op Jong Ajax de nieuwe koploper.

Heracles dendert door naar derde stek na zege op De Graafschap

Heracles Almelo heeft vrijdagavond in een regenachtig Polman Stadion met 4-0 gewonnen van De Graafschap. De ploeg van Henk de Jong kon het niet al te best spelende Heracles het nog wel lastig maken in het eerste halfuur, maar daarna was het een simpele pot voor Heracles. Na een halfuur opende Heracles de score en na rust gingen het de Heraclieden gemakkelijk af en liep het uit naar 4-0.

Dolberg weer vanaf aftrap: "Alles gaat zoals gepland"

Voor het eerst sinds maanden stond Kasper Dolberg aan de aftrap van een wedstrijd. Hij deed de eerste helft mee met Jong Ajax, dat verloor van Go Ahead Eagles (2-1). Toch is Dolberg tevreden over zijn rentree. "Ik had graag langer dan een helft gespeeld."

Boadu geopereerd; AZ hoopt op rentree na winterstop

De onfortuinlijke AZ-spits Myron Boadu is vrijdag succesvol geopereerd aan zijn rechterenkel. Zijn club heeft goede hoop dat de zeventienjarige aanvaller na de winterstop weer bij de A-selectie kan aansluiten. Dat meldt AZ via de clubkanalen.

Kwakkelend AS Monaco wint voor zesde keer op rij niet

AS Monaco heeft wéér niet gewonnen in de Franse competitie. In de thuiswedstrijd tegen Nîmes zat er wederom niet meer in dan een gelijkspel. Monaco kreeg kansen genoeg op de overwinning, maar wist alleen via Radamel Falcao te scoren. En dat was niet genoeg voor drie punten: 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen