Kuwas reserve: "Ben ik het niet altijd mee eens"

Kuwas reserve: "Ben ik het niet altijd mee eens"

21 september 2018 – Brandley Kuwas beleefde een avond met dubbele gevoelens. De buitenspeler van Heracles begon tegen De Graafschap op de bank, maar droeg met een doelpunt ook nog bij aan de 4-0 zege tegen De Graafschap. Toch baalt hij van zijn reservebeurt. "Het is nooit leuk om op de bank te beginnen."Kuwas verklaart tegen RTV Oost dat hij het niet eens was met zijn plek op de bank. "Hij (trainer Frank Wormuth, red.) heeft bepaalde redenen gegeven en daar ben ik het niet altijd mee eens." Desondanks weet Kuwas dat hij niet anders kan dan gewoon zijn best doen. "De punten die hij aangeeft moet ik gewoon verbeteren."

Toch steekt de reserverbeurt. "Het is nooit leuk om op de bank te beginnen. Als je erin komt moet je gewoon je best doen en hopelijk heb ik dat gedaan. Voor mijn eigen gevoel zeker."

Dankzij de blessure van Sylvester van der Water speelde Kuwas meer dan een helft mee. Hij is blij met de 4-0 zege. "Want we waren ook heel scherp met verdedigen en elkaar helpen, dus dat voelde wel goed aan."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 22 september 2020

  2. maandag 21 september 2020