Wereldgoal van scherpschutter Achahbar: "Kon ook niks anders"

21 september 2018, 23:13

NEC won met 2-3 van Helmond Sport en dat was vooral aan spits Anass Achahbar te danken. De aanvaller maakte er vrijdagavond twee en een daarvan was een absolute wereldgoal. Met een omhaal zorgde de 24-jarige voor de openingstreffer. "Het is me al vaker gelukt, dus ik dacht: ik doe het maar weer."

"Ik zag de bal omhoog komen, hij kwam net achter me", blikte Achahbar in gesprek met De Gelderlander terug op zijn openingstreffer in Helmond. "Het is me al vaker gelukt, dus ik dacht: ik doe het maar weer. Ik kon ook niks anders dan een omhaal proberen." De goal van Achahbar leidde een sterke fase van NEC in. Dat merkte de spits op het veld ook. "Na mijn doelpunt kwamen we los. De 0-2 zat er daarna aan te komen."

De Nijmegenaren gaven de 0-2 voorsprong wel weer uit handen. Volgens Achahbar is dat het enige manco van de ploeg. "Als je ziet hoe we voetballen, is het gewoon zonde dat we het weggeven. Daar moeten we scherper en consequenter in zijn."

De teller van Achahbar staat inmiddels al op zes goals. Samen met Sven Braken moet hij in Nijmegen voor de goals zorgen. "Wij zijn de spitsen en moeten de verdediging helpen door goals te maken. Zo hoort het ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen