Dolberg weer vanaf aftrap: "Alles gaat zoals gepland"

21 september 2018, 23:00

Voor het eerst sinds maanden stond Kasper Dolberg aan de aftrap van een wedstrijd. Hij deed de eerste helft mee met Jong Ajax, dat verloor van Go Ahead Eagles (2-1). Toch is Dolberg tevreden over zijn rentree. "Ik had graag langer dan een helft gespeeld."

De Deen stond maandenlang met allerlei pijntjes langs de kant en was maar wat blij dat hij minuten mocht maken in de Eerste Divisie. "Voor mijn lichaam was het goed", vertelt hij in gesprek met FOX Sports. "Dat was ook de bedoeling." Voor het duel was afgesproken dat Dolberg alleen de eerste helft zou spelen. "Ik had graag langer dan een helft gespeeld, maar dat is logisch want als voetballer wil je graag doorgaan."

"Als je eenmaal bezig bent met de wedstrijd, vergeet je dat snel", doelt Dolberg op de gedachtes om een nieuwe blessure op te lopen. Veel kansen op een goal kreeg de Deen overigens niet. "Ik kreeg niet veel ballen helaas, maar zo is het nou eenmaal. Dat hoort ook bij het spelletje."

Eerder deze week viel Dolberg al in tijdens het Champions League-duel tegen AEK Athene. Langzaamaan lijkt de jonge Deen weer mee te dingen om een basisplek in het eerste van Ajax. "Alles gaat zoals gepland. Het was een mooie ervaring om in de Champions League te spelen. Ik ben er blij mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen