De Jong kritisch over tegengoals: "Was heel simpel"

De Jong kritisch over tegengoals: "Was heel simpel"

21 september 2018 – Henk de Jong zag zijn De Graafschap kansloos verliezen op bezoek bij Heracles Almelo. De mannen uit Doetinchem keren met een 4-0 nederlaag huiswaarts. De Jong blijft positief. "Natuurlijk vind ik dat er nog veel meer uit te halen valt, maar ik kan leven met vandaag."De oefenmeester heeft slechts vier punten uit zes wedstrijden, maar vond dat De Graafschap bij tijd en wijle aardig meehobbelde. Al was de openingstreffer van de tegenstander wel terecht, verklaarde hij na afloop voor de camera van FOX Sports. "Dan valt die eigen goal, maar die dwongen ze zelf af. En na de 2-0 was het wel gebeurd. Heracles is op bepaalde posities ook net wat beter dan wij zijn."

De Graafschap blijft moeizaam punten sprokkelen, maar De Jong blijft positief. "Natuurlijk vind ik dat er nog veel meer uit te halen valt, maar ik kan leven met vandaag. Het is jammer dat we de goals weggeven. Dat was wel heel simpel."

In de slotfase kreeg spits Fabian Serrarens nog een rode kaart. De Jong is na afloop voorzichtig. "Ik heb het niet gezien, maar jullie zeggen dat het terecht is. Fabian zegt zelf dat het niet de intentie was, maar als jullie zeggen dat het terecht is kan Henk de Jong niet zeggen dat dat niet het geval is."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 22 september 2020

  2. maandag 21 september 2020