Kwakkelend AS Monaco wint voor zesde keer op rij niet

21 september 2018, 22:38

AS Monaco heeft wéér niet gewonnen in de Franse competitie. In de thuiswedstrijd tegen Nîmes zat er wederom niet meer in dan een gelijkspel. Monaco kreeg kansen genoeg op de overwinning, maar wist alleen via Radamel Falcao te scoren. En dat was niet genoeg voor drie punten: 1-1.

De teller stond voorafgaand aan de thuiswedstrijd slechts op vijf punten uit net zo veel wedstrijden. Koploper Paris Saint-Germain had er na een handvol potjes al tien meer. En ook tegen Nîmes was de start niet goed. Anthony Briancon zorgde na twintig minuten spelen voor de voorsprong namens de bezoekers.

Monaco kon dus weer eens in de achtervolging. Het kreeg kansen, maar alleen Radamel Falcao wist doel te treffen. Na nog geen half uur spelen trok hij de stand gelijk. Het bleef 1-1 en daardoor blijft AS Monaco al bijna anderhalve maand zonder overwinning. Toen versloeg het Nantes. Nu heeft de kampioen van twee seizoenen geleden al zes potjes op rij (inclusief de verloren Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid) niet gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen