Ten Hag over Tadic: "Trots op dat hij voor Ajax speelt"

21 september 2018, 21:02

Een van de meest opvallende spelers van dit nog prille seizoen is Dusan Tadic. De Ajax-aankoop heeft zich moeiteloos aangepast in Amsterdam, droeg bij afwezigheid van captain Matthijs de Ligt tegen AEK Athene de aanvoerdersband en krijgt complimenten van zijn coach Erik ten Hag. "We zijn er ongelooflijk blij mee en trots op dat hij voor Ajax speelt."

De oefenmeester legt in gesprek met Ajax Inside uit hoe de Amsterdammers Tadic deze zomer inlijfden. Twee oude bekenden van de Serviër kwamen daarbij goed van pas. "Onze hoofd scouting, Henk Veldmate, heeft hem ooit naar Groningen gehaald. Alfred Schreuder heeft hem gehad als speler van FC Twente."

Desondanks bleek het geen gemakkelijke opgave om Tadic naar de Johan Cruijff Arena te halen, maar het lukte Ajax. "We zijn voor onze kans gegaan en hebben er alles aan gedaan om dat te bewerkstellingen. We zijn er ongelooflijk blij mee en trots op dat hij voor Ajax speelt", aldus een blije Ten Hag.

De ervaren vleugelspeler maakte in twaalf wedstrijden al zeven doelpunten. Hij ligt nog tot de zomer van 2022 vast bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen