Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ervaren Cahill is banken beu en neigt naar vertrek bij Chelsea

Ervaren Cahill is banken beu en neigt naar vertrek bij Chelsea

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 september 2018 – Chelsea-verdediger Gary Cahill heeft in een uitgebreid interview duidelijk gemaakt dat hij aast op een vertrek bij de Londenaren. De verdediger speelt niet onder de nieuwe manager Maurizio Sarri en daar is de 32-jarige niet bepaald blij mee. "Ik ben niet iemand die accepteert dat hij niet speelt."

Dik zes jaar geleden kwam Cahill naar Chelsea. Hij was zelfs even aanvoerder, maar sinds de komst van Sarri lijkt zijn rol uitgespeeld. En daar is Cahill niet blij mee, zo blijkt uit een openhartig gesprek met The Telegraph. "Ik ben niet iemand die accepteert dat hij niet speelt. Daar draait het namelijk om."

Een vertrek lijkt in de maak. Volgens het medium is onder meer Watford geïnteresseerd in de ervaren verdediger, die dus zinspeelt op een vertrek. "Ik heb heel veel respect voor iedereen bij deze clubs, voor de fans en de spelers. Maar soms moet je een lastig besluit nemen om je loopbaan in leven te houden."

De kans is klein dat Sarri veel gaat sleutelen aan zijn elftal. Na vijf Premier League-wedstrijden staat Chelsea nog altijd zonder puntverlies bovenaan. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd