Eijer zelfverzekerd na eerste zege: "Dit heeft een boost gegeven"

21 september 2018, 17:05

René Eijer geniet momenteel van de sfeer bij Fortuna Sittard. De trainer won met zijn ploeg vorige week voor het eerst dit seizoen in de Eredivisie van NAC Breda en dat zorgde voor lachende gezichten in Limburg. "We zaten er al een paar keer dichtbij. Dan was deze zege wel een opluchting", erkende de coach.

Met de driepunter steeg Fortuna Sittard vooralsnog direct naar de veilige elfde plaats in de Eredivisie. "De blijdschap was te zien aan de gelaatsuitdrukkingen van de mensen bij de club", zag Eijer, zo vertelde hij tegenover De Limburger. "Dit heeft een boost gegeven." Door de winst staat de club voorlopig boven gerenommeerde Eredivisie-ploegen als FC Groningen, PEC Zwolle, sc Heerenveen en FC Utrecht.

Met Willem II komt er echter een sterke ploeg op bezoek, die ook nog eens in een prima vorm verkeert. "Willem II is een voetballende ploeg, die alles voetballend proberen op te lossen. Kortom, we moeten druk zetten op de minste opbouwer van Willem II", verklapte Eijer. "Hoe dan ook smaakt die overwinning naar meer."

Lees ook: Willem II-coach Koster is onder de indruk van opponent Fortuna

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen