Van Polen: "Hele groep heeft alle vertrouwen in Van 't Schip"

21 september 2018, 14:55

Bram van Polen vindt dat trainer John van 't Schip geenzins ter discussie staat bij PEC Zwolle. Volgens de aanvoerder staan de spelers nog volledig achter de coach en moet er vooral geen paniek optreden in Overijssel, ondanks dat er maar drie punten zijn gepakt door Zwolle uit de eerste vijf duels. "Elke club heeft nou eenmaal wat mindere periodes", blijft hij rustig.

Tegenover RTV Oost gaat hij in op de huidige situatie van de Zwollenaren. "Het is logisch: als het slecht gaat, is er gemor. Twee jaar geleden hebben we ook zo'n periode gehad, maar de supporters hebben toen een enorme pluim verdiend, want ze hebben ons het hele seizoen wel gesteund. Ik denk dat dat heel belangrijk was bij onze handhaving toen." Onder Ron Jans speelde de ploeg zich pas op de voorlaatste speeldag veilig door te winnen van sc Heerenveen, ondanks een snelle rode kaart.

Toch gaat het inmiddels al negen maanden slecht met PEC Zwolle, dat voor de zomer namelijk een hele slechte tweede seizoenshelft speelde. "Maar dit is een compleet nieuwe groep", verdedigt hij trainer Van 't Schip. "Ik heb alle vertrouwen in onze trainer en met mij de hele groep. En dat is andersom net zo. Daarom is het zaak dat we daar met zijn allen weer achter gaan staan; supporters en ook de directie. We hebben allemaal één gezamenlijk doel en dat is met PEC Zwolle zo hoog mogelijk eindigen."

Om een echte crisis te voorkomen, moet PEC Zwolle komend weekend echt wel winnen op bezoek bij FC Emmen. Van Polen is vol vertrouwen. "Maar wij mogen die gasten zeker niet onderschatten en wij zitten nou ook niet in een fase dat we wel even de punten mee gaan nemen in Emmen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen