Rienstra: "Ik vind niet dat we té negatief moeten zijn"

21 september 2018, 12:28

Alles loopt dit seizoen nog niet op rolletjes bij sc Heerenveen. De Friezen wonnen alleen in de seizoensouverture van PEC Zwolle (2-3) en kregen in vijf speelrondes liefst veertien doelpunten tegen. Ben Rienstra wil zich niet te veel op het negatieve focussen, al weet hij wel dat het beter moet.

Heerenveen wist geen van de laatste vier duels te winnen. "Ik vind dat we niet té negatief moeten zijn. We staan slechts drie punten van de nummer zes, maar het is wel zaak dat nu gaan winnen", zegt Rienstra tegenover het televisiekanaal van de Friezen. In de laatste speelronde verloor Heerenveen met 3-5 van Heracles Almelo. "Iedereen heeft het gezien: er zijn behoorlijk wat dingen fout gegaan. Heracles speelde op de counter en we stonden een aantal keer niet goed."

Kik Pierie vindt net als Rienstra dat Heerenveen niet in het negatieve moet blijven hangen. "Na een nederlaag moet je zo snel mogelijk door. Excelsior is een belangrijke wedstrijd voor ons", aldus de verdediger, die tegen Heracles uitviel met een rugblessure. "Bij een tackle kwam ik gek neer en heb ik een spiertje in mijn rug verrekt. Ik ben echter snel hersteld en kan gewoon spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen