Spoorboekje: Transferweekje, Nederlanders en Eredivisie

22 september 2018, 07:00   Bijgewerkt: 21 september 2018, 23:31

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 22 september.

Specials

Transferweekje

De transfermarkt is gesloten, maar de geruchtenmolen draait altijd. Ook de afgelopen week werd er weer veel in de wandelgangen gefluisterd, waarbij de namen van enkele topspelers opvallend vaak werden genoemd. Kunnen we over een paar maanden spektakel verwachten op de transfermarkt? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Heart of Midlothian - Livingston (16.00 uur)

De nummer één tegen de nummer twee van Schotland tegenover elkaar en Rangers FC én Glasgow komen beide niet in actie. Na vijf duels heeft Heart of Midlothian de volle vijftien punten en gaan daarmee aan kop, terwijl Livingston tien punten heeft. Dat is weliswaar even veel als Celtic, toch is het een bijzondere topper in Schotland, waar Celtic de laatste zeven jaar kampioen werd. Kan Heart of Midlothian voor een verrassing zorgen?

Liverpool - Southampton (16.00 uur)

Virgil van Dijk van Georginio Wijnaldum hebben na vijf duels in de Premier League vijftien punten verzameld en wonnen afgelopen week ook van Paris Saint-Germain in de Champions League. Een goed begin van The Reds is dus een understatement. Van Dijk stak zijn ambities dan ook niet onder stoelen of banken: kan hij met zijn ploeg ook winnen in eigen huis van Wesley Hoedt en consorten?

Schalke 04 - Bayern München (18.30 uur)

De nummer twee van vorig seizoen ontvangt de nummer één van vorig seizoen. Vorig seizoen kon het verschil niet kleiner, op dit moment kan het verschil qua posities niet groter. Schalke 04 heeft na drie duels namelijk nog géén punt verzameld, terwijl Der Rekordmeister ouderwets met negen uit drie is gestart. Wordt dat twaalf uit vier of krijgt Arjen Robben met Bayern een zware middag in Gelsenkirchen?

Vitesse - ADO Den Haag (20.45 uur)

Kan ADO Den Haag de rug rechten na de 0-7 nederlaag tegen PSV of wacht er een week na de 'vernedering' een nieuwe nederlaag in Arnhem? Dat is de belangrijkste vraag, waarbij de missie van Alfons Groenendijk verre van eenvoudig zal worden. Vitesse maakte tegen PEC Zwolle namelijk een prima indruk en won eerder dit seizoen in eigen huis met 5-1 van FC Groningen.

Voetbal op tv

13.30 uur: Fulham - Watford, Ziggo Sport, verslag van het live duel in de Premier League

15.30 uur: FC Augsburg - Werder Bremen, FOX Sports 6, verslag van het live duel in de Bundesliga

16.00 uur: Liverpool - Southampton, Ziggo Sport, verslag van het live duel in de Premier League

18.30 uur: Schalke 04 - Bayern München, FOX Sports 4, verslag van het live duel in de Bundesliga

18.30 uur: Brighton & Hove Albion - Tottenham, Ziggo Sport, verslag van het live duel in de Premier League

19.45 uur: VVV-Venlo - NAC Breda, FOX Sports 1, verslag van het live duel in de Eredivisie

20.45 uur: Vitesse - ADO Den Haag, FOX Sports 2, verslag van het live duel in de Eredivisie

20.45 uur: Real Madrid - Espanyol, Ziggo Sport, verslag van het live duel in de Primera Division

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen