Mourinho sluit niet uit dat Memphis bij United terugkeert

21 september 2018, 09:48

José Mourinho sluit niet uit dat Memphis Depay in de toekomst terugkeert bij Manchester United. De Portugese oefenmeester van de Engelse grootmacht vindt dat de 24-jarige aanvaller een goede ontwikkeling doormaakt bij Olympique Lyon. Manchester United zou Memphis naar Engeland kunnen terughalen, want de club heeft bij de verkoop van de Nederlander een terugkoopclausule bedongen.

United zou in de toekomst van die clausule gebruik kunnen maken, denkt Mourinho. "Hij is in potentie een heel goede speler", wordt de coach geciteerd door The Daily Mirror. "Ik denk dat Van Gaal er goed aan heeft gedaan om hem te kopen. Hij deed het goed bij het nationale team en hij liet op jonge leeftijd op het WK zien wat hij in huis heeft."

Mourinho weet dat Memphis bij PSV goed presteerde. "Al weten we ook dat de Nederlandse competitie niet vergelijkbaar is met de Engelse competitie, maar hij liet goede dingen zijn. Het is hem in achttien maanden niet gelukt om te slagen, maar hij is nog erg jong. We hopen dat hij het zeer goed doet bij Lyon. Waarom zou hij niet terugkeren? Iedereen hier houdt van hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen