Willems snapt niets van rode kaart: "Ik doe helemaal niets"

20 september 2018, 22:13

Jetro Willems was het alles behalve eens met de rode kaart die hij donderdagavond kreeg in de Europa League. De verdediger van Eintracht Frankfurt had geen goed woord over over de beslissing van arbiter Matej Jug om hem met een tweede gele en dus rode kaart van het veld te sturen, na een vermeende overtreding op Dimitri Payet. "Ik doe helemaal niets", verzekert de oud-PSV'er.

"Een onterechte rode kaart", begint hij stellig tegenover FOX Sports. "Ongelofelijk dat ze op dit niveau hier een tweede gele kaart voor geven. Bij die tweede gele kaart, doe ik helemaal niets. Ik kom voor de bal, zijn voet blijft op de grond. Payet pakt zijn knie vast en schreeuwt. Maar hij springt al op voor ik inkom. Vervolgens schreeuwt iedereen op de bank en dat is misschien dan wel slim van hen. Misschien weten ze wat er de vorige keer is gebeurd."

Een paar weken eerder pakte Willems ook rood tegen Werder Bremen in de Bundesliga ("Dat was dom, die kaart was wél terecht") en dit is dus al de tweede 'fout' in korte tijd. "Nu kan ik er om lachen, omdat we hebben gewonnen. Maar het is echt ongelofelijk", aldus de verdediger, die na een klein kwartier nog heel dicht bij een doelpunt was. "Jammer, de bal ging helaas net onder mij door. Gelukkig hebben we gewonnen, belangrijk in de eerste ronde van de Europa League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen