De Guzman looft mentaliteit van Frankfurt en geniet van speeltijd

20 september 2018, 21:52

Jonathan de Guzman is trots op de overwinning van Eintracht Frankfurt in de Europa League. De middenvelder trapte de corner waaruit de 1-1 van Lucas Torró viel, maar moest na de rode kaart van Jetro Willems plaats maken voor een verdediger. Zonder de Nederlanders wonnen de Duitsers wel op bezoek bij Kevin Strootman en co., dankzij een treffer van invaller Luka Jovic. "Op basis van mentaliteit en strijd kwamen we terug."

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports. "We kwamen hier met de intenties op punten te pakken, maar je weet dat het bij Marseille-uit niet makkelijk is", analyseerde de middenvelder. "Dus ik ben heel blij met deze overwinning. Na de rode kaart had ik er weinig vertrouwen meer in, maar de goede fase in de eerste helft bleef ons wel bij. Dat namen we mee en op basis van strijd en mentaliteit bleven we overeind."

De Guzman speelde zestig minuten mee bij Eintracht Frankfurt, maar dat was voor het eerst sinds weken weer eens. De Nederlander is z'n basisplaats verloren, zo lijkt het. "Dus ik was extra gebrand, je wilt altijd spelen", knikte De Guzman, die geniet van de wedstrijd in Europa en geen wraakgevoelens heeft. "Ik heb het er met de trainer over gehad. We spelen veel wedstrijden, dus ik kan er altijd inkomen. Ik blijf positief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen