Groep L: Chelsea laat grote score na, BATE koploper

20 september 2018, 21:04   Bijgewerkt: 20 september 2018, 23:10

Chelsea is het avontuur in de Europa League uitstekend gestart. De ploeg van Maurizio Sarri was op bezoek bij PAOK Saloniki heer en meester, maar liet na om een grote uitslag neer te zetten in Griekenland. Willian maakte al na zes minuten het enige doelpunt namens de bezoekers. BATE Borisov was de andere winnaar uit de poule en deed dat tegen MOL Vidi FC met grotere cijfers en is daarom koploper in Groep L.

PAOK Saloniki - Chelsea 0-1

Hoewel Chelsea onder anderen Eden Hazard had thuisgelaten, begon het met een meer dan representatief elftal tegen PAOK Saloniki. Gelegenheidsaanvoerder Willian zette The Blues al vroeg op voorsprong na een prima pass van Ross Barkley. Hoewel de score mager uitviel, was Chelsea heer en meester in Griekenland. Daar kon ook Diego Biseswar niets meer aan veranderen. De oud-Feyenoorder viel in de slotfase in bij PAOK Saloniki, maar de 0-1 bleef op het bord staan. Dat mocht Chelsea zichzelf aanrekenen, want het kreeg kans op kans, maar vergat de score uit te breiden.

MOL Vidi FC - BATE Borisov 0-2

BATE Borisov werd door PSV uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League, maar begon succesvoller aan zijn Europa League-avontuur. Jasse Tuominen schoot de Wit-Russen na een klein half uur naar een 0-1 voorsprong tegen het Hongaarse Vidi FC. Yegor Filipenko, hij gaf de assist bij het openingsdoelpunt van Tuominen, zorgde vlak voor tijd koppend voor de beslissing: 0-2.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen