De Graafschap met problemen achterin naar Heracles Almelo

20 september 2018, 19:25

De Graafschap heeft personele problemen achterin in aanloop naar het treffen met Heracles Almelo. Jordy Tutuarima ontbreekt vanwege persoonlijke redenen, terwijl Sven Nieuwpoort, Lars Nieuwpoort en Ted van de Pavert in de lappenmand zitten. Myenty Abena is een twijfelgeval en dus moet Henk de Jong puzzelen. "Het wordt smal, vooral verdedigend. Maar dat biedt ook kansen voor andere jongens", blijft de oefenmeester optimistisch.

Middenvelder Javier Vet gaat als centrale verdediger aan de bak, terwijl Robert Klaasen in de basiself komt als middenvelder. Youssef El Jebli krijgt voorin weer een basisplaats, zo laat De Jong weten. "En op de reservebank komen spelers van Jong De Graafschap erbij", vertelt de trainer, die zich eerder al uitliet over de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338722/persoonlijk-drama-treft-de-graafschap-verdediger-tutuarima/,_blank,trieste situatie] rondom Tutarima, op de clubsite. En met alle wijzigingen en afwezigen kan het weleens een zwaar duel worden voor De Superboeren, zeker niet met het matige thuisduel met VVV-Venlo in het achterhoofd.

"Het is duidelijk dat dat geen goede wedstrijd was. We spelen met een team dat in opbouw is en de komende periode beter moet worden, maar de bescheidenheid moet eruit. We moeten meer strijd en passie op het veld laten zien - en dan het lef hebben om te voetballen", aldus De Jong, die zijn ploeg waarschuwt. "Heracles heeft een goed georganiseerd team, dat dodelijk is in de omschakeling."

Lees ook: Wormuth: "Hele team zal wegvallen Robin moeten compenseren"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen