Hake blijft nuchter aan kop en wacht op veranderingen Advocaat

20 september 2018, 18:31

SC Cambuur staat na vijf speelrondes in de Eerste Divisie bovenaan de ranglijst. Alleen bij de competitiestart tegen NEC werden er punten verloren (2-2), toch wil trainer René Hake vooral met beide benen op de grond blijven staan. "Het grootste gevaar? Dat zijn we zelf", weet hij.

Op de clubsite van de Leeuwarders, die behalve de geblesseerde Matthew Steenvoorden over alle spelers kunnen beschikken tegen Jong FC Utrecht, kijkt Hake vooruit naar het duel van vrijdagavond. "Zij spelen de laatste weken met een vast elftal en worden met de week beter. Het zou natuurlijk kunnen dat Dick Advocaat spelers terugzet of jongens van Jong laat aansluiten bij het eerste. Dat gaan we wel zien. Het wordt hoe dan ook een zware kluif, uitwedstrijden tegen beloftenteams zijn nooit makkelijk."

Bovendien ligt er, gewild of ongewild, toch altijd net iets meer druk wanneer je als koploper een wedstrijd moet spelen. "Waar je ook staat op de ranglijst en tegen wie je ook speelt: we moeten datgene doen waar we goed in zijn en onze taken zo goed mogelijk uitvoeren", vindt Hake, die al met al wel tevreden is met de start van het seizoen. "Maar als je kijkt naar de uitvoering zijn er nog wel wat facetten waarin we ons kunnen verbeteren. Het is wat dat betreft ook helemaal niet uitgesloten dat we wat gaan wijzigen in de opstelling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen