Pusic is redelijk tevreden over de seizoensstart van FC Twente

20 september 2018, 16:43

FC Twente staat na vijf duels in de Eerste Divisie vooralsnog op tien punten en dus op de zevende plaats. Desondanks is trainer Marino Pusic redelijk tevreden over de opening van de competitie, vooral omdat er veel aanwinsten pas heel laat naar Enschede kwamen. "We zitten nu pas in de afsluitende fase van de voorbereiding en daarin zijn we langzaam stappen aan het zetten."

Dat vertelt de coach tegenover RTV Oost over zijn ploeg. "In de beginfase van een seizoen gaat het er altijd om dat de organisatie goed staat en dat je niet makkelijk goals tegen krijgt. Dat is voor elk team belangrijk en zeker voor een nieuw team", legt de coach uit. "Een huis bouw je niet vanaf het dak, maar daar heb je een stevig fundament voor nodig. Van daaruit kun je vervolgstappen maken." In die wetenschap is Pusic redelijk tevreden, wel vindt de coach dat zijn ploeg gevaarlijker moet worden en meer kansen moet creëren.

Dat is tegen Telstar zeker nodig, verwacht hij. "Telstar heeft vorig seizoen de beste indruk achtergelaten van alle teams in de play-offs, dus het is een serieuze tegenstander", vindt hij over de nummer twaalf van de Eerste Divisie. "Wellicht klinkt de naam voor veel mensen niet toonaangevend in de oren, maar niets is minder waar als je naar het voetbal kijkt. De ploeg heeft wel wat mutaties gekend deze zomer. Maar ze hebben zich net zo makkelijk weer versterkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen