Vet als noodverband achterin bij De Graafschap: "Lekkere positie"

20 september 2018, 15:26

Javier Vet maakte het afgelopen seizoen als middenvelder indruk bij Almere City, maar zal als centrale verdediger zijn debuut maken bij De Graafschap. Een noodverband, want De Superboeren hebben defensieve problemen. Vet vindt het echter geen probleem dat hij als verdediger wordt geposteerd. "Dat kan ik ook", zegt hij in aanloop naar het duel met Heracles Almelo.

De van Almere City overgekomen Vet werd afgelopen maandag bij Jong De Graafschap als centrale verdediger getest. "Dat gaf mij zelf ook een goed gevoel", zegt de Superboer in gesprek met Omroep Gelderland. "Het is een lekkere positie. Ik heb het spel voor me. Ik ben gewend met mensen in mijn rug te spelen, maar kan nu hopelijk wat meer brengen richting het middenveld. Daarnaast heb ik lengte en duelkracht."

De Graafschap zal met een alternatieve verdediging aantreden tegen Heracles. Centrale verdedigers Sven Nieuwpoort, Lars Nieuwpoort en Ted van de Pavert zijn uit de roulatie. Jordy Tutuarima ontbreekt wegens privé-omstandigheden en Myenty Abena is een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen