El Hamdaoui keert na veertien jaar terug bij Excelsior

20 september 2018, 11:10   Bijgewerkt: 20 september 2018, 11:16

Mounir El Hamdoui is na veertien jaar weer speler van Excelsior. De Eredivisionist meldt via de officiële kanalen dat de 34-jarige aanvaller zijn handtekening heeft gezet onder een contract dat hem tot het einde van het seizoen in Rotterdam houdt. El Hamdaoui trainde de voorbije tijd al mee bij Excelsior.

"Dit is zeker bijzonder, een mooi moment'', zegt El Hamdaoui via de officiële kanalen van de Rotterdammers. "Vanaf de eerste dag dat ik mocht meetrainen, voelde het goed. Terugkomen op het oude nest om het zomaar te zeggen. Dat gevoel van thuiskomen was er meteen en nu kan ik ook echt lekker aan de slag. Als ik straks in dit shirt wedstrijden kan spelen, voelt dat helemaal lekker.''

El Hamdaoui overtuigde de afgelopen twee weken de technische staf van zijn toegevoegde waarde voor de Eredivisionist. "Voor Excelsior was de afgelopen periode bedoeld om te kijken of ik fit ben. Ik voel me goed en heb er zin in. Ik wil nog heel graag voetballen. Het is uiteindelijk vrij snel gegaan en nu is het eindelijk zover."

De Marokkaan heeft sinds zijn vertrek bij Excelsior bij een behoorlijk aantal clubs gespeeld: Tottenham Hotspur, Derby County, Willem II, AZ, Ajax, Fiorentina, Málaga, AZ, Al-Taawoun en FC Twente.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen