Hyperambitieuze Van Dijk wil dit seizoen vier prijzen winnen

20 september 2018, 10:22   Bijgewerkt: 20 september 2018, 10:29

Virgil van Dijk hoopt dit seizoen in élke competitie hoge ogen te gooien met Liverpool. De start van The Reds is in elk geval uitstekend: Liverpool maakte in de Premier League nog geen fout en versloeg dinsdagavond Paris Saint-Germain in de Champions League. Het vertrouwen is groot bij Van Dijk en de zijnen.

"Het is een geweldige tijd om een speler van Liverpool te zijn", vertelt de centrale verdediger aan The Guardian. "We weten dat het een lang seizoen wordt met vier competities, maar we willen alles winnen. Als je naar de grootte en de historie van de club kijkt, dan moet je ambitieus zijn en elke titel willen winnen."

Van Dijk zegt geschiedenis te willen schrijven in Liverpool. Niet alleen wil hij de Champions League en Premier League winnen, maar ook de FA Cup en League Cup. "Er zullen mindere dagen tussen zitten, maar we hebben laten zien dat we daar adequaat op kunnen reageren. Ik maak me nergens zorgen om. We moeten het geloof hebben dat we ieder team kunnen verslaan. Als je dat niet gelooft, dan kun je beter thuisblijven."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen