Juventus ontdaan: "De VAR had de arbiter kunnen helpen"

20 september 2018, 10:48

Hét moment van de wedstrijd tussen Valencia en Juventus vond al na een halfuur spelen plaats. Scheidsrechter Felix Brych gaf Cristiano Ronaldo een rode kaart voor een armbeweging richting het hoofd van Jeison Murillo, maar in de herhaling bleek dat er eigenlijk niet veel aan de hand was. Trainer Massimiliano Allegri is na de gewonnen wedstrijd (0-2) duidelijk not amused.

"Het enige wat ik wil zeggen is dat de VAR de scheidsrechter in zijn beslissing had kunnen helpen", aldus de winnende coach in Italiaanse media. "Het is teleurstellend als je in de Champions League door zo'n incident de wedstrijd met tien spelers moeten vervolgen. We riskeerden de wedstrijd te verliezen en we zullen hem de komende duels ook moeten missen."

Ondanks dat Juventus een groot deel van de wedstrijd met een man minder speelde, won het van Valencia. Door twee rake strafschoppen van Miralem Pjanic werd de Spaanse club verslagen. "We speelden al met een extra aanvaller, dus er veranderde niet heel veel", concludeert Allegri.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen