Gisteren gemist: rode kaart Ronaldo, Huntelaar ook twijfelgeval

20 september 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 19 september.

Na De Ligt ook Huntelaar twijfelgeval voor PSV - Ajax

Ajax moet het aankomende zondag tegen PSV mogelijk stellen zonder twee basisspelers. Na Matthijs de Ligt is ook Klaas-Jan Huntelaar een twijfelgeval voor de Eredivisie-kraker. De spits viel woensdagavond tegen AEK Athene uit met hamstringklachten.

Ronaldo krijgt rode kaart en verlaat in tranen het veld

Een dramatische avond voor Cristiano Ronaldo. De Portugese superster is bij zijn Champions League-debuut voor Juventus met een rode kaart van het veld gestuurd. Zichtbaar geëmotioneerd verliet Ronaldo het veld.

Ajax fleurt rentree in CL op met soevereine zege op AEK

Ajax heeft door met 3-0 te winnen van AEK Athene een goede start gemaakt bij de terugkeer in de Champions League. De ploeg van Erik ten Hag domineerde woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA zo goed als de hele wedstrijd, maar vond pas in de tweede helft het net via Nicolas Tagliafico (2x) en invaller Donny van de Beek. Nog een positief puntje voor Ajax was dat Kasper Dolberg zijn rentree maakte in de hoofdmacht.

Groep H: Juventus wint met tiental, simpele zege United

Juventus is erin geslaagd om met tien man te winnen bij Valencia woensdagavond. De Italianen wonnen met 0-2 door twee benutte strafschoppen van Miralem Pjanic. De Italiaanse club speelde een groot deel van de wedstrijd met tien man nadat Cristiano Ronaldo rood had gekregen. Manchester United zegevierde eveneens in Groep H.

Real wint eenvoudig, CSKA op valreep naast Plzen

Real Madrid is het nieuwe Champions League-seizoen uitstekend begonnen. De Madrilenen, die al drie jaar op rij de winnaar zijn van het miljardenbal, kenden woensdagavond weinig moeite met AS Roma: 3-0. Bij de Romeinen zaten Justin Kluivert en Rick Karsdorp op de tribune. In diezelfde groep leek Viktoria Plzen de volle buit te pakken tegen CSKA Moskou, maar de Russen kwamen in de slotfase langszij.

Memphis stunt met Lyon, Bayern wint in Ajax-groep

In de groep van Ajax is Bayern München het Champions League-seizoen begonnen met een zege op Benfica. Het team van Arjen Robben won het duel in Lissabon met 1-2. De buitenspeler van de Duitse club was niet de enige Nederlander die zegevierde. Memphis Depay stuntte met Olympique Lyon op bezoek bij Manchester City.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen