Groep H: Juventus wint met tiental, simpele zege United

19 september 2018, 23:59

Juventus is erin geslaagd om met tien man te winnen bij Valencia woensdagavond. De Italianen wonnen met 0-2 door twee benutte strafschoppen van Miralem Pjanic. De Italiaanse club speelde een groot deel van de wedstrijd met tien man nadat Cristiano Ronaldo rood had gekregen. Manchester United zegevierde eveneens in Groep H. De Engelse club had het in de beginfase moeilijk tegen Young Boys, maar dat duurde niet lang. De Engelsen waren een maatje te groot voor de Zwitsers, mede door twee doelpunten van Paul Pogba in de eerste helft.

Valencia - Juventus (0-2)

Juventus begon niet goed aan de wedstrijd. Na een halfuur spelen werd de nieuwe man van Turijn van het veld gestuurd met een rode kaart. Hij zou verdediger Jeison Murillo een schop gegeven hebben. Tot ongeloof van de spelers van Juventus, waaronder de huilende Ronaldo zelf, moest de Portugees toch van het veld. Met tien man bleef Juventus goed overeind en scoorde het zelfs in de laatste minuut van de eerste helft de 0-1 door Pjanic. De middenvelder mocht in de tweede helft weer aanleggen na een overtreding uit een hoekschop. Hij faalde weer niet en schoot Juventus al snel na rust op een 0-2 voorsprong. Valencia creëerde weinig tot niets. Daniel Parejo mocht nog in de laatste seconde aanleggen voor de 1-2 vanaf elf meter, maar ook dat feest ging niet door voor de Spanjaarden.

Young Boys - Manchester United (0-3)

De Zwitsers begonnen brutaal in de wedstrijd. Al vroeg werd David De Gea getest met een schot van ongeveer twintig meter, maar waar United niet scherp was, was De Gea dat wel in de beginfase. Toch kwam United op voorsprong. Pogba nam met een snelle voetbeweging de bal mee langs zijn tegenstander en schoot op de rand van de zestien mooi in de linker kruising. Tien minuten later scoorde Pogba weer, hij benutte op slag van rust een pingel en verdubbelde zo de voorsprong. Na rust was er weinig aan de hand voor de ploeg van José Mourinho, Young Boys werd niet gevaarlijk meer. Na dik een uur gespeeld te hebben schoot Anthony Martial de 0-3 mooi binnen en bepaalde daarmee de eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen