Lamela neemt het op voor Kane: "Hij is geen machine"

19 september 2018, 19:20   Bijgewerkt: 19 september 2018, 19:25

Harry Kane rijgt al jaren de doelpunten aaneen, maar in het huidige seizoen is de Engelse spits wat minder op schot. Engelse media merken op dat er 'iets anders' aan hem is; Kane zou minder fris ogen dan voorheen. Gary Neville zei onlangs dat hij zich zorgen maakte om de spits. Kane zelf zegt dat er niets aan de hand is en ook Erik Lamela vindt dat de kritiek onterecht is.

"Harry is geen machine", zegt Lamela in Engelse media na de 2-1 nederlaag van Tottenham Hotspur tegen Inter. "Hij scoort bijna altijd. Hij heeft hier (in San Siro, red.) niet gescoord en daarvoor ook niet, maar hij zal snel weer doelpunten maken. Het is niet zo dat hij iedere wedstrijd moet scoren. We hebben met Christian Eriksen, Heung-min Son, Lucas Moura en ik andere spelers die kunnen scoren."

Tottenham Hotspur verloor in alle competitie de laatste drie wedstrijden. In die duels kwam Kane ook niet tot scoren. In de laatste vijf optredens voor club en land scoorde de spits niet. "De druk ligt niet alleen bij Harry. Alle aanvallende spelers moeten scoren, zo zit het."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen