Defensieve zorgen bij De Graafschap in aanloop naar Heracles

Defensieve zorgen bij De Graafschap in aanloop naar Heracles

19 september 2018 – Henk de Jong zal de komende dagen moeten puzzelen om een defensie te formeren voor het duel met Heracles Almelo. De Graafschap kampt in aanloop naar de vrijdagavondwedstrijd met personele problemen. Door een aantal namen kan een streep worden gezet, achter de naam van een aantal anderen staat nog een vraagteken.Centrale verdedigers Sven Nieuwpoort, Lars Nieuwpoort en Ted van de Pavert zijn er sowieso niet bij, meldt Omroep Gelderland. Daarnaast zal linksback Jordy Tutuarima wegens privé-omstandigheden de wedstrijd tegen Heracles Almelo missen. Verdediger Myenty Abena (grieperig) en controlerende middenvelder Erik Bakker (enkelklachten) zijn twijfelgevallen.

"We zitten even in de hoek van blessures, maar daar komen we ook weer uit", stelt De Jong. De trainer zal tegen Heracles waarschijnlijk met Javier Vet als centrale verdediger starten. De trainer hoopt ook op de terugkeer van Bakker. "Hij heeft nu de tweede groepstraining weer gehad. We moeten dat nog even goed bekijken."

De Graafschap kan de punten tegen Heracles goed gebruiken. In de laatste vier duels veroverden De Superboeren slechts één punt. In de laatste speelronde ging de promovendus nog onderuit tegen VVV-Venlo (1-2). "Je mag best een keer verliezen als je er maar wel alles aan gedaan hebt. We mogen niet meer in bescheidenheid vervallen", besluit De Jong.

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 30 oktober 2020

  2. donderdag 29 oktober 2020