Lazovic laat contract ontbinden en stopt abrupt met voetbal

19 september 2018, 15:36

De voetballoopbaan van Danko Lazovic is geschiedenis. De 35-jarige aanvaller heeft per direct een punt achter zijn carrière gezet, zo is woensdag duidelijk geworden. Hij stond nog onder contract bij FC Vidi, maar heeft zijn contract laten ontbinden.

De spits had nog een contract tot de zomer van 2019, maar was niet van plan om die uit te dienen. Hij heeft zijn Hongaarse werkgever gevraagd om zijn besluit te respecteren en dat heeft Vidi gedaan. Opmerkelijk en verrassend is de beslissing wel, aangezien hij dit seizoen al op dertien optredens stond voor de club. Ook deed hij nog mee in de voorronde van de Champions League tegen AEK Athene. Waarom Lazovic zo plotseling de keuze heeft gemaakt, is niet duidelijk.

De 47-voudig international van Servië speelde jarenlang in Nederland. Tussen 2003 en 2005 kwam hij tot 41 duels voor Feyenoord en later speelde hij ook nog voor Vitesse en PSV. De Arnhemmers diende hij één seizoen, bij PSV stond hij drie jaar onder contract. Zijn beste jaar in Nederland was het seizoen 2006/2007, waarin hij negentien goals maakte voor Vitesse in de Eredivisie. Dat leverde hem een transfer naar PSV op.

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen