Klopp: "Als we 95 procent gaven, verloren we 5-0 van PSG"

19 september 2018, 14:35

Jürgen Klopp vroeg dinsdag het maximale van zijn spelers voor de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De Duitse coach wist dat als Liverpool niet alles zou geven, het mis zou gaan tegen het Franse sterrenensemble. Hij is dan ook zeer content met de 3-2 winst.

"Als je tegen PSG speelt dan moet je een topniveau halen", zegt Klopp tegen Sky Sports. "Als je tegen deze ploeg op 95 procent speelt, verlies je met 5-0. Maar wij waren heel goed, op alle fronten. Het is zo lastig om tegen PSG goed te verdedigen, maar wij hebben dat gedaan."

"De organisatie stond goed en de spelers deden enorm hun best, waardoor de hele ploeg hielp met verdedigen. Niemand liet verstek gaan, alle elf spelers deden mee. Het was een erg goed optreden tegen een fantastich sterk team. De sfeer in het stadion was geweldig. Deze avonden maken bijzondere dingen los bij onze fans. Al met al was het een mooie avond."

PSG-trainer Thomas Tuchel kon zich niet helemaal vinden in de woorden van zijn collega, want hij vond dat zijn team meer had verdiend.

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen