Tuchel vindt dat PSG onterecht heeft verloren op Anfield

19 september 2018, 13:54

Paris Saint-Germain wist de hoge verwachtingen dinsdag niet waar te maken in de uitwedstrijd tegen Liverpool. De winnende goal van Roberto Firmino (3-2) viel in blessuretijd en dat vindt trainer Thomas Tuchel een bittere pil.

PSG stond bij rust met 2-0 achter, kwam terug tot 2-2 en verloor dus in blessuretijd alsnog. "We kregen twee tegengoals in de eerste helft maar zijn ons zelfvertrouwen nooit verloren", zegt Tuchel tevreden tegen Sky Sports. "We hebben ons mentaal sterk getoond en deze uitslag geeft de verhoudingen op het veld misschien niet goed weer."

"Misschien verloren we in de tweede helft de bal wat snel, maar dat is niet vreemd op Anfield. Liverpool geeft veel druk vooruit, maar we hebben ons goed vastgehouden aan het plan. Door onze inzet slaagden we erin om op gelijke hoogte te komen. Om dan zo laat nog onderuit te gaan, is een domper."

De Duitse coach liet zich niet negatief uit over Kylian Mbappé en Neymar, die niet hthuisgaven in de wedstrijd. Ruud Gullit deed dit wel en laakte de optredens van de aanvallers.

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen