Sonck ziet sterk Ajax: "Kan voor verrassing zorgen"

19 september 2018, 13:05

Wesley Sonck heeft vertrouwen in zijn oude werkgever Ajax. De Belg voorspelt dat Ajax kan gaan stunten in de groepsfase van de Champions League, vanwege het aanwezige talent in de selectie.

Sonck speelde in het verleden twee seizoenen voor Ajax en ziet een goede ontwikkeling bij zijn oude club. "Tadic, Huntelaar, Neres, Ziyech, Dolberg: dat is veel aanvallend talent. Als Ajax niet te open en naïef voetbalt en er het kopje bijhoudt, kunnen zij voor de verrassing zorgen", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws.

Sonck denkt dat Ajax in staat is om tweede te worden in de poule. "Elk jaar heb je wel één ploeg die verrast in de groepsfase. Ik zeg er wel duidelijk bij één, want door het grote niveauverschil tussen de absolute toppers en de ploegen daaronder zijn er nog weinig echte verrassingen", vertelt de Belg aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. ,,Zo was er vorig seizoen Besiktas dat zowaar zijn poule won. Niet dat Ajax voor een machine als Bayern zal eindigen, maar het kan wel de tweestrijd met Benfica om de tweede plaats naar zich toetrekken."

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen