AZ verwacht dat Stengs binnenkort volledig mee kan trainen

19 september 2018, 11:24

Calvin Stengs zit er na lang blessureleed weer aan te komen bij AZ. De buitenspeler kampt al langere tijde met een knieblessure, maar traint inmiddels weer met de groep mee. De club verwacht dat hij op korte termijn weer nieuwe stappen kan gaan zetten.

Directeur Max Huiberts geeft op de website van AZ een update over de fysieke gesteldheid van de aanvaller. "Calvin traint inmiddels weer met de groep en op het veld mee. Hij kan nog niet deelnemen aan alle trainingsvormen. We verwachten dat Calvin die stap in zijn revalidatie binnenkort zal zetten", zegt Huiberts.

Omdat het door nieuwe regels van de KNVB niet meer zo makkelijk is om spelers mee te laten spelen bij Jong AZ, moet AZ een nieuwe manier vinden om gerevalideerde spelers wedstrijdritme te geven. "Om dat op te vangen, moeten we meer oefenwedstrijden organiseren. Die wedstrijden moeten in het speelschema passen", beseft Huiberts. "Maar wij zijn natuurlijk niet de enige club die hier mee te maken heeft, daarom verwacht ik niet dat het niet al te moeilijk zal zijn om tegenstanders te vinden."

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen