Van Dijk: "Trots op de spirit die we hebben laten zien"

19 september 2018, 10:15

Dankzij een doelpunt in extremis won Liverpool dinsdag van Paris Saint-Germain (3-2). Daarmee trekt de Engelse topploeg de lijn van het uitstekende Europese seizoen van vorig jaar moeiteloos door. Virgil van Dijk is trots.

"Dit is een heel goed resultaat", beseft Van Dijk na de eerste groepswedstrijd. "Ik ben heel blij dat we hebben gewonnen. PSG is een goed team met veel goede spelers. Ik ben trots op de spirit die we heb laten zien. We zijn ondanks de tegenslagen blijven gaan en je ziet wat het oplevert."

Dat Liverpool de Franse tegenstander liet terugkomen van een 2-0 achterstand, stemt Van Dijk wel ontevreden. "Als je 2-0 voor komt, mag je het natuurlijk nooit meer weggeven", beseft de verdediger. "Maar we hebben gewonnen en dat is het belangrijkste. Ik ben heel blij met deze start in de Champions League, zeker ook omdat we in een lastige poule zitten."

Napoli en Rode Ster Belgrado zijn de andere teams in Groep C. De volgende afspraak van Liverpool in de Champions League is op 3 oktober. De finalist van vorig seizoen gaat dan op bezoek bij Napoli.

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen