De carrière van Van Peppen gaat als een nachtkaars uit

19 september 2018, 09:23

Na zijn vertrek bij Roda JC afgelopen zomer ging Ard van Peppen vol goede moed op zoek naar een nieuwe werkgever. De 33-jarige linksback had goede hoop dat er een mooie nieuwe club voor hem zou komen, maar kwam bedrogen uit. Daardoor zit hij nu nog altijd thuis en is hij zijn carrière geruisloos aan het afsluiten.

Er was weinig concrete belangstelling in de linksback. "Ik had wel gedacht dat er meer voorbij zou komen. Daar ben ik heel eerlijk in. Ik had niet verwacht dat het zo minimaal zou zijn", vertelt hij eerlijk aan De Limburger. Alleen met het Luxemburgse F91 Dudelange onderhandelde hij concreet. De deal ketste op het laatste moment door toedoen van Van Peppen af. "We zijn blij met het leven dat we nu hebben. Waarom zou ik mijn vriendin en dochter dan naar een omgeving verplaatsen waar ze zich minder thuis voelen? Alleen zodat ik nog een jaartje langer voetballer kan zijn? Als je alles op een weegschaal legt, was het logischer om het niet te doen. Dan stop ik maar iets eerder, het voetbal is niet heilig."

Van Peppen begint langzaam te wennen aan zijn leven zonder voetbal. "Het moment gaat toch een keer komen. Het zou een klap in mijn gezicht kunnen zijn, maar die heb ik nu nog niet gehad. Misschien komt die nog. Ik heb nu een mooi leven. Moet ik dan gaan huilen omdat ik geen profvoetballer meer ben? Nou nee."

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen