Costa moet vier wedstrijden brommen voor spuugincident

18 september 2018, 19:02

Douglas Costa staat de komende vier competitiewedstrijden van Juventus aan de kant. De Braziliaanse buitenspeler heeft een schorsing ontvangen vanwege zijn gedrag in de slotfase van de wedstrijd tegen Sassuolo (2-1). Costa bood eerder zijn excuses al aan voor zijn wangedrag.

Costa verloor tegen Sassuolo zijn zelfbeheersing. In een kort tijdsbestek deelde de Braziliaan een elleboog- en kopstoot uit aan Federico Di Francesco, om de Italiaan vervolgens in het gezicht te spugen. Voor het laatste incident werd de aanvaller van Juventus – na ingrijpen van de videoarbitrage – van het veld gestuurd.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle fans van Juventus voor mijn reactie in de wedstrijd van vandaag", zei hij vlak na de wedstrijd via Instagram. "Ik verontschuldig me ook bij mijn teamgenoten, die altijd voor me staan, in goede en slechte tijden. Wat ik deed kon echt niet, daar ben ik mij van bewust. Daarom bied ik mijn excuses aan iedereen aan. Ik wil duidelijk maken dat deze misplaatste houding op het veld niet overeenkomt met wat ik voorheen heb laten zien in mijn carrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen