Heracles treurt om Pröpper: "Hoofd van ons team verloren"

Heracles treurt om Pröpper: "Hoofd van ons team verloren"

18 september 2018 – Heracles Almelo zegevierde zondag knap met 3-5 bij sc Heerenveen, maar het was niet alleen maar hosanna in de ploeg van Frank Wormuth. Verdediger Robin Pröpper viel uit met een ernstige blessure en daar baalt Wormuth behoorlijk van."Mijn eerste gedachte ging vanmorgen, toen ik wakker werd, toch weer uit naar Robin", zegt hij tegen Tubantia. "We hebben het hoofd van ons team verloren. Robin werd dit seizoen unaniem verkozen tot aanvoerder, hoe vaak gebeurt dat? Hij is een fantastische persoonlijkheid, een leider, hij is onze aanvoerder. Dat is een groot gemis. We zijn professioneel, we lossen het op en dat komt ook goed. En we weten ook dat blessures erbij horen, daar leven sporters mee. Maar het komt hard aan."

Pröpper verdraaide zijn knie bij een duel en ondergaat op korte termijn een MRI-scan. Wormuth heeft weinig vertrouwen in een goede afloop. "Er moet een wonder gebeuren, willen we hem niet maanden kwijt zijn."

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax, PSV en alle andere topploegen zien. Er is minimaal 2.000 euro aan prijzen te winnen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 23 september 2019

  2. zondag 22 september 2019