Trainer Maradona begint zeer goed aan periode in Mexico

18 september 2018, 08:35

Diego Maradona is goed uit de startblokken geschoten in de Mexicaanse tweede divisie. De trainer won met Dorados de Sinaloa, de club waar hij vorige week dinsdag tekende, met 4-1 van Tapachula.

Dat is een knap resultaat, aangezien de werkgever van Maradona dit seizoen nog geen wedstrijd had gewonnen. De ploeg speelde zonder Maradona drie keer gelijk en verloor drie keer, maar lijkt met de Argentijn op de bank de weg omhoog te hebben gevonden. Spits Vinicio Angulo uit Ecuador was met drie doelpunten de grote man. "De komst van Maradona heeft ons vertrouwen gegeven", sprak hij na afloop.

Maradona liet vorige week bij zijn presentatie al weten veel zin te hebben in zijn nieuwe klus. "Ik ben hier niet gekomen om tijd te verdoen of om vakantie te vieren. Ik ben hier gekomen om te werken en de spelers te helpen. We zullen aanvallend gaan spelen want ik hou niet van verdedigend spel. Als de supporters ons steunen dan gaat het erg moeilijk worden om ons te verslaan." Dat is dus in ieder geval gebleken tijdens het debuut van de 57-jarige coach.

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen