Nederland
0 – 0
Duitsland

'Gutiérrez ondanks droomdebuut weer bankzitter'

'Gutiérrez ondanks droomdebuut weer bankzitter'

18 september 2018 – Zijn geweldige debuut tegen ADO Den Haag levert Erick Gutiérrez nog niet meteen een basisplaats op bij PSV. Volgens het Algemeen Dagblad kiest Mark van Bommel dinsdag tegen FC Barcelona voor dezelfde basiself als in Den Haag.Gutiérrez gaf zaterdag een assist tegen ADO en scoorde ook, maar toch zit hij dinsdag op de bank. Dat betekent dat Pablo Rosario wederom een basisplaats heeft. Hij vormt samen met Jorrit Hendrix het centrale middenveld. PSV treedt in Camp Nou weer aan in een 4-3-3-formatie, met Luuk de Jong als diepe spits. Hirving Lozano en Steven Bergwijn zullen om de spits heen voor diepte en snelheid moeten zorgen. Angelino kan zich als linksback opmaken voor directe confrontaties met Lionel Messi. 

Het duel begint om 18.55 uur.

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino, Rosario, Hendrix, Pereiro, Lozano, De Jong, Bergwijn.

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax, PSV en alle andere topploegen zien. Er is minimaal 2.000 euro aan prijzen te winnen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 24 maart 2019

  2. zaterdag 23 maart 2019