Gisteren gemist: Valverde looft PSV, Cerny maakt rentree

18 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 17 september 2018, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 17 september.

Dolberg krijgt terugslag en moet rentree uitstellen

Kasper Dolberg zou maandagavond in actie komen voor Jong Ajax, maar dat plan is van de baan. Ajax bericht maandagmiddag dat de Deen toch niet inzetbaar is. Dolberg heeft te maken gekregen met een terugslag en moet zijn rentree zodoende uitstellen.

Van Bommel: "Moeten niet in de rust om shirt van Messi vragen"

Voor PSV gaat het Champions League-avontuur dinsdagavond echt beginnen. De trotse koploper van de Eredivisie won afgelopen weekend met 0-7 van ADO Den Haag en beleefde zodoende een goede generale repetitie. Trainer Mark van Bommel schoof vandaag (maandag) aan voor de persconferentie in Camp Nou en wil dat zijn team dinsdag 'onverstoorbaar' is.

Valverde: "PSV is één van de beste teams van Europa"

FC Barcelona mag dan de favoriet zijn voor de wedstrijd tegen PSV, van onderschatting is in het Catalaanse kamp absoluut geen sprake. Trainer Ernesto Valverde is zeer positief over de regerend kampioen van Nederland en verwacht een zware avond.

Bellarabi voor vier duels geschorst vanwege doodschop

Karim Bellarabi komt voorlopig niet in actie in de Bundesliga. De Duitser baarde afgelopen zaterdag opzien door Bayern München-speler Rafinha een doodschop te geven en moet vier duels brommen.

De Wit helpt Jong Ajax aan zege bij terugkeer Cerny

Regerend kampioen Jong Ajax heeft de juiste vorm te pakken in de Eerste Divisie. Vorige week werd er al gewonnen bij Jong AZ en ook maandagavond hebben de Amsterdammers de drie punten gepakt. Helmond Sport werd gemakkelijk met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd.

Ajacied Cerny is terug: "Had het niet zo zwaar verwacht"

Hij moest er lang op wachten, maar Vaclav Cerny heeft maandagavond voor het eerst na zijn slepende knieblessure weer minuten gemaakt in het profvoetbal. De Tsjech deed een helft mee bij Jong Ajax tegen Helmond Sport (2-0) en is zeer gelukkig.

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen