Verbeek: "Avontuur in buitenland zou ik wel overwegen"

Verbeek: "Avontuur in buitenland zou ik wel overwegen"

17 september 2018 – Gertjan Verbeek zit sinds zijn ontslag bij FC Twente zonder club en dat bevalt de oefenmeester eigenlijk prima. Voor een avontuur in het buitenland is hij bereid de trainerskleren weer aan te trekken, maar van het clubloze leven geniet hij momenteel met volle teugen. "Het avontuur in het buitenland zou ik wel overwegen", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "In het buitenland kennen ze mij niet en ik de club niet." Het voetbal mist de coach niet. "Ik ben als analyticus betrokken bij FOX Sports, dus ik zie nog genoeg wedstrijden. Van de week ben ik ook bij AZ - Feyenoord geweest. Dat geeft veel voldoening. Ik heb veel vrije tijd en dat is ook weleens lekker."

Over Feyenoord, dat zondag met 1-1 gelijkspeelde in Alkmaar, is hij niet erg positief. "Feyenoord speelde niet best, AZ was eigenlijk beter. Ze presteren niet maximaal. Er zit meer in dan ze nu laten zien. Maar ze hebben nog te weinig stabiliteit, het is nog wennen en zoeken Ik denk dat de afstand tussen PSV en Ajax nog te groot is, ook financieel. Dat is geen schande. Het is hopen dat er een paar jonge jongens doorbreken."

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax, PSV en alle andere topploegen zien. Er is minimaal 2.000 euro aan prijzen te winnen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 19 juni 2019

  2. dinsdag 18 juni 2019