Nederland
0 – 0
Duitsland

Ajacied Cerny is terug: "Had het niet zo zwaar verwacht"

Ajacied Cerny is terug: "Had het niet zo zwaar verwacht"

17 september 2018 – Hij moest er lang op wachten, maar Vaclav Cerny heeft maandagavond voor het eerst na zijn slepende knieblessure weer minuten gemaakt in het profvoetbal. De Tsjech deed een helft mee bij Jong Ajax tegen Helmond Sport (2-0) en is zeer gelukkig.De buitenspeler stond na het duel met een glimlach van oor tot oor voor de camera van Ajax TV. "Dit voelt heel fijn. Ik heb het lang zonder dit gevoel moeten doen, maar dit is geweldig. Ik had niet heel erge zenuwen, maar had gisteravond wel het gevoel dat ik lang niet meer had gehad. Ik kan nu weer zeggen dat ik helemaal terug ben."

De twintigjarige Cerny deed 45 minuten mee en was in de rust al behoorlijk gesloopt. "Het was zwaar. Ik had het niet zo zwaar verwacht. Maar het is heerlijk en fijn dat ik hier weer mocht zijn. Ik ben vrij in mijn hoofd en wilde vanavond vooral genieten, want ik had dit zo erg gemist. Het genieten is gelukt. Veel dingen moeten weer automatismen worden, maar vanavond voelde ik me heel goed."

Doe mee aan het Champions League-spel en laat je kennis over Ajax, PSV en alle andere topploegen zien. Er is minimaal 2.000 euro aan prijzen te winnen!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 24 maart 2019

  2. zaterdag 23 maart 2019